Başkan Alan: “İlimiz Sigortacılık Alanında İyi Bir Noktada”

Bu kapsamda ilimizde 35 sigorta firma temsilciliğini bünyesinde bulunduran Asilay Sigorta Acentesi ile İstanbul’da faaliyet gösteren Chartis Sigorta ve Reasürans Brokerligi Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Bahçeci ve oğlu Serkan Bahçeci’yi ziyaret eden Başkan Alan, ilimizde sigorta alanında böylesini güçlü ve etkili şirketlerin varlığından memnuniyet duyduklarını ifade etti.

Alanlarında ülkemizde söz sahibi olmalarından dolayı firma yetkililerine teşekkür eden Başkan Alan, Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Bahçeci’ye başarılarının anısına plaket takdim etti.

Elazığ'da 10 yıldan beri sigorta alanında halkımıza hizmet sunduklarını ifade eden Asilay Sigorta Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Bahçeci, il dışından şube almak yerine işlerini büyüterek başka illere kendilerinin şube verdiklerini dile getirdi.

Bu sektörde daha da büyümek için ekipleriyle birlikte güçlü adımlar attıklarını dile getiren Bahçeci, Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan’ın sektör temsilcileri ve üyelerinin problemleriyle yakından ilgilenmesinin kendilerine güç verdiğini ifade etti.

Başkan Alan’ın iş insanlarının problemlerini çözme konusunda ziyadesiyle çaba gösterdiğini dile getiren Bahçeci, her konuda kendilerine yardımcı ve destek olan Başkan Alan’a bu yaklaşımından dolayı teşekkür etti.