Başkan Sönmez: “Hedefimiz Ligde Kalıcı Olmak!”

Türkiye Futbol Federasyonu 3. Lig 1. Grup’ta mücadele edecek olan 23 Elazığ FK, hazırlıklarını Ankara Kızılcahamam’da sürdürüyor. Teknik Direktörlük koltuğuna Ümit Tütünci'yi getiren temsilcimiz, sezona iddialı bir giriş yapmak istiyor.

Kızılcahamam Kampı’nda açıklamalarda bulunan 23 Elazığ FK 2. Başkanı Mahir Sönmez, “Ankara Kızılcahamam Kampımızın ikinci günündeyiz. Teknik Direktörümüz ve ekibinin yönetiminde, oyuncularımıza güzel yüklemeler yapılıyor. İnşallah bu yıl hedefimiz TFF 3. Lig’de kalıcı olmak ve güzel bir ekip oluşturmak. Sonrasında ise hedefimiz yukarı çıkabilmek” dedi.

Ankara’dan Elazığ’a ve Elazığ’ı sevenlere seslenen Sönmez, “Takımımızı yalnız bırakmayalım. İş adamlarımızdan, siyasilerimizden, bürokratlarımızdan ve Elazığ’ı seven herkesten istirhamım kampımıza gelerek takımımızı ziyaret etmesi. Çünkü bizler sizler varsak varız. Sizler olmayınca bir yanımız yarım kalacaktır. Onun için hep birlikte takımımıza güç verelim. Takımımızın hedeflerini gerçekleştirmesinde, birlik ve beraberlik içerisinde yol alalım” diye konuştu.