İl Genel Meclis Üyesi ve Adayı Yanlıç Seçim Çalışmalarını Aralıksız Sürdürüyor

Köy ziyaretleri kapsamında merkeze bağlı Yürekli, Sün, Balpınar, Arındık, Karaçavuş, Kepektaş ve Sancaklı köylerinde bir takım ziyaretler gerçekleştiren AK Parti Elazığ İl Genel meclis üyesi ve adayı Leyla Yanlıç yoğun bir ilgiyle karşılandı.

Ziyaretlerine ilk olarak Sün köyünde başlayan AK Parti Elazığ İl Genel meclis üyesi ve adayı Leyla Yanlıç köyde bulunan Sün Köyü Kadın Kooperatifi üyeleri ile bir araya gelerek kooperatif başkanı Sultan Aytekin'den çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

 

Ziyaretten dolayı memnuniyetlerini dile getiren Sün Köyü Kadın Kooperatif başkanı Sultan Aytekin" Daha önceki dönemlerde bizlere desteği bulunan Leyla Yanlıç'ın yanında olacağız. Kadın olması sebebiyle de desteklerini esirgemeyeceğiz. Seçimlerde başarılar diliyorum"dedi.

Sün köyünde gerçekleşen hane ziyaretlerinin ardından Balpınar ve Karaçavuş köyleri de ziyaret edildi. İl Genel meclisi üyesi ve adayı sn. Leyla Yanlıç ardından Merkeze bağlı Koparuşağı, Durupınar, Şabanlı, Yazıpınar, Yeniocak, Sütlüce, Sarıgül, Arındık, Yürekli, Günbağı, Sultanuşağı, Sinan köylerine de ziyaretlerde bulunarak, muhtarların ve köylerde yaşayanların talep ve isteklerini dinledi. ,

Vatandaşlar köy ziyaretlerinde meclis İl genel meclisi üyesi adayı Yanlıç'a destek sözü vererek seçimlerde başarılar diledi.