Septioğulları"Yeniden Refah Partisi Olarak Şehrimizin Sorunlarını Çözmeye Talibiz"

Yeniden Refah Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu 31 Yerel Seçimleri kapsamında şehri karış karış gezerek vatandaşlarla bir araya geliyor. Elazığ Sanayi Sitesi esnafını ve Elazığ Ehlibeyt Cemevini ziyaret eden Septioğlu"Yeniden Refah Partisi olarak şehrimizin sorunlarını çözmeye talip olduklarını"ifade etti.

Şehrin her şeyden önce huzura ihtiyacı olduğuna ifade eden Yeniden Refah Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu, “Elazığ değişim istiyor ve Elazığ hak ettiği değişimi Yeniden Refah’la yaşayacak. İnşallah 31 Mart’ta Elazığ’ımız Yeniden Refah çatısı altında birleşecek ve bizler de adil bir hizmet anlayışıyla hak ve adalet çizgisinden şaşmadan, israftan uzak adil bir yönetim anlayışıyla sizlere hizmet edeceğiz"dedi.

Daha sonra Ehlibeyt Cemevini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Adayı Septioğlu"Yeniden Refah Partisi olarak şehrimizin sorunlarını çözmeye talibiz. 31 Mart’ta sizlerden alacağımız destekle sorunlarımızı bir bir çözüme ulaştıracağız” diye konuştu. Elazığ sanayi sitesi esnafı ve Ehlibeyt Cemevinde ki vatandaşlar Başkan Adayı Septioğlu’na seçimlerde başarı temennisinde bulundular.