Elazığ’da Önemli Organizasyon! 75 Şehir Katıldı

Elazığ İpekyolu Uluslararası Çocuk ve Gençlik Çalışmaları Merkezi, önemli bir organizasyona ev sahipliği yaptı. Yeşilay Kulüp Başkanları Deneyim ve Paylaşım Kampı, 75 ilden gelen katılımcılarla, Elazığ İl Özel İdaresi'nin desteğiyle gerçekleştirildi.

Kamp süresince çeşitli eğitim programları düzenlendi ve katılımcılar Elazığ’ın tarihi mekânlarını keşfetme fırsatı buldu. Kapalı Çarşı ve Harput’un ziyaret edildiği geziler, Elazığ turizmine önemli bir katkı sağladı.

Katılımcılar, beş gün boyunca İpekyolu Uluslararası Çocuk ve Gençlik Çalışmaları Merkezi'nde konakladı ve Elazığ’ı çok beğendiklerini belirttiler. Ayrıca, bölgeye duydukları memnuniyeti ifade ederek yetkililere teşekkürlerini ilettiler.

Kamp boyunca, katılımcılara Binicilik, Geleneksel Okçuluk, Tıbbi Aromatik Bitki Sabun Yapımı, Oryantring, Teknoloji Atölyeleri Eğitimi ve Yeşilay ile ilgili uygulamalı eğitimler verildi.

Yeşilay ile yapılan protokol gereğince, ağustos ayı boyunca benzer programların devam edeceği duyuruldu. Bu tür organizasyonlar, bölgesel tanıtım ve gençlik çalışmalarına büyük katkı sağlamayı sürdürecek.