Vatandaşla İç İçe Bir Vali!

Elazığ Valiliğine atanan ve 17 Temmuz’da göreve başlayan Vali Numan Hatipoğlu'nun gerçekleştirdiği saha ziyaretleri toplumun tüm kesiminden büyük takdir topluyor.

Gerçekleştirdiği saha ziyaretlerinde vatandaşlarla sık sık iç içe olan ve onlardan gelen taleplerin değerlendirilmesinde anında inisiyatif alan Vali Hatipoğlu bu özelliği ile Elazığ için önemli çalışmalarda bulunacağının fitilini yakmış ve toplumun tüm kesiminden takdir toplamıştı.

CAMİ CEMAATİYLE BİRARAYA GELDİ

Göreve başladığı günden bu yana haftada en az iki ilçeyi ziyaret ederek orada bulunan vatandaşlarla bir araya gelmeye özen gösteren Vali Hatipoğlu, hafta sonu mesaisini de boş bırakmadı.

Bu kapsamda mesai mefhumunu gözetmeyen Vali Hatipoğlu, Cumhuriyet Mahallesinde bulunan Karaçalı Camii’de kılınan ikindi namazı sonrasında camii cemaati ve çevredeki esnaflar ile bir araya gelerek hasbihal etti.

PAZAR'DA GÖRÜNCE ŞAŞIRDILAR

Vali Hatipoğlu, Cumhuriyet Mahallesi ziyaretinin ardından Abdullahpaşa Mahallesinde kurulan Semt Pazarı’nı da ziyaret ederek, burada alışveriş yapan vatandaşlarla bir araya geldi.

Pazar esnafına bol kazançlar dileğinde bulunan Vali Hatipoğlu onlarla bir süre sohbet ederek ardından alışveriş yapan vatandaşlarla bir araya geldi.

İlk defa bir Vali'yi Pazar'da gören vatandaşlar şaşkınlıklarını gizleyemeyerek, Vali Hatipoğlu ile bol bol hatıra fotoğrafı çektirdiler.